BALUSTRADE DIN STICLĂ SECURIZATĂ

Efectuăm lucrari de montare a balustradelor din sticlă securizată/călită în mun. Chișinău.

De ce balustrada să fie din sticlă...

Balustrada din sticlă are farmecul său, nu doar pentru că sticla oferă eleganță și vizibilitate, ci pentru simplu motiv că atunci când o vezi, când urci scările sau treci pe langă ea, sau când pui mâna să te ții, te întrebi oare e rezistentă? Suntem în era când cele ce par fragile sunt cele mai puternice, când frumosul e în lucrurile simple, iar bunul gust e în pas cu veșnicia. Călirea sticlei e un proces prin care se schimbă structura moleculara a sticlei, devine un monolit rezistent și dur, iar triplexarea reprezintă lipirea a doua sticle permițând obținerea unui grad de rezistență încât și metalul roșește de rușine. Comanda balustrada din sticlă și bucurăte de senzațiile prezentului.

balustrade_s1-e1458155890849

Balustrada din sticlă cu fixare în profil

Este una din cele mai răspândite metode de fixare a sticlei, păstrând eleganța subtilității conferite de elementele moderne.

Balustradă din sticlă cu prindere monomuncte laterale

În cazul fixării laterale, se recomandă ca sticla sa fie minim 10 mm, cea mai practică soluție este sticla triplex 6.6.1, care reprezintă 2 sticle a câte 6mm, laminate cu folie specială.

Balustrada din sticlă cu fixare mono-piloni

Acest tip de fixare este excelent, pentru zonele unde se dorește păstrarea efectului minimalist.

Balustradă din sticlă cu prindere stâlpi inox

Stâlpii din inox sînt eficienți pentru balustradele unde se pune accent pe elementele din inox, iar sticla călită este folosită mai puțin.

Mereu sântem deschiși să vă oferim un sfat, sună...

Sună și comandă balustrada

  • Chișinău, str. Columna 174
  • glassinterior@gmail.com
  • 078002606
  • 078222840